top of page

360 GRADEN

Naast reportage- en documentaire-fotografie en drone-fotografie is het voor mij ook mogelijk om van een locatie of situatie 360 graden opnames te maken. Dit geeft een supergave ervaring alsof je zelf op een locatie of midden in de actie of gebeurtenis zit. Met een VR-bril kan dit effect nog meer worden versterkt. De beelden kunnen gebruikt worden op FaceBook, YouTube en Vimeo of, met de speciale 'viewer'-software op Windows of Apple computer en laptop. Met de muis kun je in- en uitzoomen en 360 rondkijken wanneer en waar jij dat zelf wilt. 

Het is zelfs mogelijk om deze camera onder de drone te hangen. Dan wordt het helemaal spectaculair!

Met een speciaal harnas kan de camera ook worden mee gedragen door iemand tijdens zijn of haar werkzaamheden zodat letterlijk op de handen kan worden mee gekeken.

 

Er kan stilstaand beeld worden gemaakt of een video. In beiden kun je interactief rondkijken. Het is ook mogelijk om er een zgn ‘tiny-planet’-foto van te maken.

Zelf in de actie zitten, hoe gaaf is dat.....meerijden met een ambulance tijdens een spoedrit door Rotterdam Centrum of meekijken op een boorlocatie van a.hak....kijk en belééf! 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen zodat ik voor jouw bedrijf of situatie een op maat gemaakt aanbod kan doen.

.

bottom of page