top of page

DRONE FOTOGRAFIE

Als door de Inspectie Leefomgeving en Transport gecertificeerd drone-piloot geven mijn drone-beelden niet alleen een toevoeging aan een reportage of documentaire maar kunnen ze ook als ‘zelfstandig’ beeld worden gebruikt. Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld je bedrijf vanuit een andere, onverwachte hoek te presenteren of werkzaamheden te laten zien.

 

Vaak wordt gedacht dat de beelden juist vanaf grote hoogte gemaakt moeten worden. Maar om voldoende detail te behouden van je locatie en/of onderwerp is meestal tussen de 30 en 80 meter al genoeg. Laat je vooral eens verrassen door de mogelijkheden. Daarbij is de inzet van een drone veel goedkoper dan een vliegtuig of helikopter.

 

Echter, ook al ben ik gecertificeerd Drone-piloot en mag ik commercieel luchtbeeld maken voor derden, ik mag niet zomaar overal vliegen in Nederland. Hoewel het lijkt alsof het luchtruim ‘vogelvrij’ is, is er wel degelijk een strenge wetgeving. En als het wel mag op die specifieke locatie, dan dien ik me natuurlijk nog aan allerlei regels te houden. Dat is maar goed ook! Het is zaak de risico's te vermijden of zo minimaal mogelijk te houden. Zo mag er niet boven aangesloten bebouwing en mensenmenigten gevlogen worden en moet er minimaal 50 meter afstand gehouden worden.

 

Wil je ook beelden vanuit de lucht van bedrijf, onroerend goed of locatie? Is er een evenement of gebeurtenis waarvan je drone-beeld wilt hebben? Wil je een bijzondere registratie tijdens je bruiloft of feest? Ik geef je graag alle informatie, kijk naar je wensen en laat snel weten of er op jouw locatie binnen de geldende regelgeving gevlogen kan en mag worden.

Met zo'n mooie luchtopname heb je een echte blikvanger aan de muur in ontvangsthal, vergaderkamer, receptie of op je foldermateriaal. 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

bottom of page