top of page
banner 02.jpg

JOURNALISTIEKE BRUIDSFOTOGRAFIE

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Sommige paren houden het klein en eenvoudig, anderen maken er een groot feest van met alles erop en er aan. Geweldig natuurlijk! Maar sommige gebeurtenissen gaan zo aan het bruidspaar voorbij en dan is het fijn dat er veel op foto vastgelegd is om er achteraf nog van te kunnen genieten.

In alle gevallen is het een dag die je wilt blijven herinneren. Vaak wordt het bruidspaar op zo’n dag ‘geleefd’ en is alles tot op de minuut geregisseerd. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee wil je de ultieme controle behouden. Sommige bruidsparen vinden de bemoeienissen van een bruidsfotograaf echter een noodzakelijk kwaad.

 

Willen jullie je bruiloft ècht meemaken en beleven, zonder regie en zonder alle ‘verplichte’ momenten zoals de ‘statieportretten’, de glamourshoot in het park of studio en alle andere fotomomentjes waar jullie eigenlijk niet op zitten te wachten? Willen jullie geen ‘regie’ maar liever ‘anders dan anders’?  Dan kan ik je helpen…..

 

Op de grote dag volg ik jullie tijdens je bezigheden en belevenissen, mooie en ontroerende momenten, feestelijke ontmoetingen en plotselinge gebeurtenissen zonder enige regie van mijn kant. Laat het maar gebeuren. Geen geposeerde maar juist spontane beelden…ik leg het vast, zo onopvallend mogelijk. Ik ben niet de fotograaf maar één van de gasten die een camera bij zicht heeft, zonder aanwezig te zijn. Niet regisseren maar registreren!

Maar hoe en waar jullie ook je bruiloft willen vieren…..niets is te gek!

 

* Ik maak gebruik van twee onopvallende camera’s met lichtsterke objectieven met een vast brandpunt (eq 23 mm en 50 mm).

  • Alle beelden worden in zwart-wit geschoten en uitgewerkt op formaat 16:9.

  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van bestaand licht, dus geen lampen en/of flitsers.

  • Jullie krijgen een fotoalbum (22 x 29 cm) met daarin een selectie van ongeveer 90 /120 foto’s. De rest van de foto’s in hoge resolutie op een geheugenstick.

 

Wil je meer weten over deze bijzonder manier van bruidsfotografie (journalistiek-documentair), neem dan contact met me op zodat ik jullie vragen kan beantwoorden, wensen kan aanhoren en ik vertel je graag wat ik voor jullie kan betekenen

bottom of page