top of page
Lezingen

Fotograferen is voor mij in meerdere opzichten ‘op reis gaan’. Letterlijk of figuurlijk, ver weg of heel dichtbij…..het is voor mij altijd weer een nieuw avontuur. In de jaren dat ik fotografeer ben ik veel op reis. Prachtige locaties, mooie mensen, spannende en emotionele momenten, ik mag het het vastleggen en dat ene moment bewaren, voor mezelf of voor een ander. Als een moderne tijdreiziger kan ik terugkijken op al die mooie avonturen. Maar het is juist zo leuk om die avonturen ook te kunnen delen.

 

Op mijn FaceBook, Instagram en website vind je een selectie van die gemaakte beelden. Maar het is nog leuker om mijn verhalen ‘live’ te vertellen, omlijst met foto’s uit dat verhaal. Interactief, vragen beantwoorden, tips geven, juist met een groep belangstellenden (en dat hoeven echt niet altijd fotografen te zijn….) is het fijn om over mijn ervaringen te praten op fotoclubs, bedrijfsbijeenkomsten en fotobeurzen, zoals FujiFilm Experience, Professional Imaging en PhotoFair.

Als FujiFilm X-Photographer (Ambassadeur) vertel ik ook over mijn ervaringen met de FujiFilm camera’s en objectieven en waarom ik juist díe camera of juist dàt objectief gebruik bij bepaalde opdrachten en in verschillende omstandigheden.

Maar ook over mijn project in Uganda voor Rays of Hope - Hospice Jinja waarvan op deze website foto’s staan, of hoe en waarom ik als ‘niet-Wildlife-fotograaf’ toch heel veel plezier beleef aan deze tak van fotografie. En over straatfotografie- en -portretten, bedrijfsfotografie, reportage- en documentaire fotografie: de lezing wordt op verzoek en op maat gemaakt voor de doelgroep.

 

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op deze website of via maartenfotografie@ziggo.nl

bottom of page