top of page
Sweet Moments

Het fotograferen van een bruiloft is altijd een feest. Er zijn zoveel mooie momenten, er gebeurt zoveel. Het is vrijwel niet vast te leggen door één fotograaf zonder bepaalde momenten te missen.

 

Vandaar ook dat ik bruidsfotografie alleen doe in samenwerking met FoToMar Tom Binnendijk.

Samen verzorgen we de reportage waarbij Tom de prime-shooter is en ik de rol van Second-Shooter op me neem. Dat betekend dat Tom in principe ‘leading’ is en ik, min of meer op de achtergrond, de momenten vanuit een andere positie bekijk en vastleg. Ik noem het altijd maar ‘Sweet Moments’. Mooie, leuke, soms onverwachte extra’s die de reportage compleet maken.

Daarbij zorg ik ook, indien gewenst, voor dronebeelden en 360 graden foto’s en -video.

 

Het kennismakingsgesprek met het geïnteresseerde bruidspaar doen we meestal bij Tom & Marjolein zodat het bruidspaar ook met ons kennis kan maken. Zij maakt uiteindelijk met onzer beide beeldselecties een mooie trouwalbum en een slideshow met de favoriete muziek van het bruidspaar die ze binnen twee weken na de bruiloft ontvangen. Tom en ik ‘scouten’ vooraf samen de locaties van de bruiloft en maken een werkplan waar natuurlijk ook makkelijk van afgeweken kan worden.

Voordeel van twee fotografen is ook dat de voorbereidingen zowel bij de bruid als bij de bruidegom worden vastgelegd.

Tijdens de dag hebben Tom en ik meestal alleen een blik naar elkaar nodig om te weten wie op dát moment wàt gaat doen.

Omdat we beiden met dezelfde apparatuur werken, ben je verzekerd van een consequente kwaliteit van beeld dat door Marjolein perfect uit te werken is zodat geen verschil tussen de beeldkwaliteit optreedt.

 

Het mag duidelijk zijn dat jullie feestje ook zeker òns feestje is.

bottom of page